Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2008 19:41 - Из полицейските хроники
Автор: alexbg Категория: Забавление   
Прочетен: 2631 Коментари: 1 Гласове:
0



Съвсем случайно попаднах на тази статия и доста се смях.Това са част от полицейски протоколи , който ни показват  адекватно  организираните   полицейски служители.Посмейте се..........пък и все някога и нашите органи на реда ще станат организирани , като престъпниците.

  • "Вчера  патрулиращ наряд в състав лейтенант Петров и сержант Иванов попаднали на банда престъпници.В последвалото преследване полицаите произвели по два предупредителни изстрели във въздуха ,но престъпниците така и не се предавали.Тогава сержант Иванов проявил изключителна смелост и произвел предупредителен изстрел в.... лейтенант Петров ... Престъпниците  предпочели да се предадат...
  •  П.С. Лейтенант Петров е предложен за награда."

  • "А.Б. и В.Г.,и двете  на 7 години , вчера  следобед по измамлив начин завели 21- годишния  Себайдин Х., срочнослужещ  в Строителни войски , в района на строящата се сграда в квартал "Овча купел 2" .Там те многократно извършвали с него  блудствени деиствия , след което го изнасилили така , че да забрави името на майка си.Пред дежурния следовател той разказал как децата  му правили неща ,за който досега не се е знаело,че са измислени.Войникът е настанен в болница с физиологични увреждания  и  психични отклонения.Следователят е подал рапорт за напускане."

  • "Бяха арестувани 26 000 бутилки водка - нелегално производство...."
  •   "В канавката лежаха  останки на мъж - вероятно мъртав."
  •     "Вследствие на няколко тежки удара  под пояса потърпевшата е получила сътресение на таза ...."
  • "Вчера в ресторант " Кошарите " се състояла престрелка между две престъпни групировки .Дежурните полицаи, намиращи  се в близост  до местопроизшествието ,успели да избягат."



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - hi. people
01.11.2012 16:12
good iste alexbg.blog.bg. Offtopic: 30 ways to impress your girlfriend! Try them all!
<a href="http://levitra20mgprix.com/">levitra prix</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexbg
Категория: Лични дневници
Прочетен: 292388
Постинги: 27
Коментари: 356
Гласове: 1194
Архив